Virksomhed med interim ledelse

Find interim ledelse og bring din virksomhed trygt igennem svære omstillingsperioder. Undersøg Danmarks forskellige ledelsesbureauer indenfor virksomhed med interim ledelse

Er din virksomhed på udkig efter gode midlertidige ledere, så find interim ledelse hos nogle af de mange gode danske udbydere af denne tjeneste. Markedet tilbydende din virksomhed interim ledelse er vokset støt over de senere år med den positive effekt, at du ikke længere behøver at ansatte den første den bedste interimme manager. Tag dig god tid og find interim ledelse som er i stand til at udføre de reformer, som din virksomhed, dens strategi og dens forretningsgange har brug for.

Find interim ledelse på et bureau eller som freelancer

Når du skal have fundet en midlertidig manager, kan du naturligvis anvende dit netværk til at finde midlertidige managere på freelance-basis. En typisk langt bedre model er dog at finde den rette manager via ledelsesbureauer, som typisk har et stort udvalg af mulige kandidater. Nogle ledelsesbureauer specialiserer sig indenfor bestemte brancher, mens at du hos andre bureauer kan finde managere til stort set alle brancher og virksomheder.

For langt de fleste ledelsesbureauer, så er kandidaterne nøje udvalgt efter stringente kriterier. Bureauerne vægter her typisk en kombination af stor praktisk ledelseserfaring såvel som god teoretisk forståelse af relevante ledelsesbegreber. Derudover har bureauerne typisk en fast feedback-procedure, som sikrer, at kunderne får leveret en stabil og høj service.

Find interim ledelse som passer til din virksomhed

For en virksomhed med interim ledelse er det selvsagt afgørende, at du får bevilget den manager, som bedst er i stand til at føre din virksomhed gennem en periode med store ændringer og store fluktuationer. For at imødekomme dette behov, så har de fleste ledelsesbureauer også udviklet stringente kriterier for udvælgelsen af deres kunders midlertidige ledere.

Den første forudsætning for at være sikker på at få en god midlertidig leder er naturligvis, at du anvender et ledelsesbureau med en stor pool af forskellige kandidater: Jo flere kandidater, jo større chance er der for, at bureauet kan finde den rette manager til dig.

Herpå, efter at bureauet har fundet den bedst egnede kandidat, vil de oftest interviewe kandidaten og opdatere kandidaten omkring opgavens indhold, før din virksomhed møder kandidaten. Denne fremgangsmåde medfører, at din virksomhed bruger så få ressourcer som muligt i forbindelse med udvælgelsen af den rette kandidat.

I tillæg hertil vil kunden – virksomheden – naturligvis også have et afsluttende interview med kandidaten, for at virksomheden selv kan vurdere kandidatens styrker og svagheder. For mange ledelsesbureauer vil der her ikke gå mere end 10 dage fra den første kundekontakt, til at den midlertidige manager kan begynde på sit nye arbejde.

Få en stærkere virksomhed med interim ledelse

Står din virksomhed overfor store forandringer og udfordringer, så find interim ledelse som passer til dine virksomheds behov. En virksomhed med interim ledelse klarer sig her ofte bedre i løbet af omskiftlige tider end virksomheder uden midlertidige ledere. Årsagen til dette kan især henledes til den midlertidige managers store ekspertise indenfor din virksomheds branche såvel som stor viden om ledelse af virksomheder i perioder med store forandringer.